top of page
12068490_10153787887542446_5422945152163
Keitä me olemme?

Tessa Björkqvist

Hei, olen Tessa Björkqvist, Vihreän Tassun yrittäjä ja hoitovastaava. Olen suorittanut Koulutuskeskus Salpauksessa Eläintenhoitajan ammattitutkinnon koirahieronnasta, Suomen Eläintenhoito-opiston Koiran Diplomi Ravitsemusneuvojan tutkinnon, sekä Salpauksessa Ammattimaisia Koira-avusteisia palveluja tarjoavan koulutuksen.

 

Koirat ovat kulkeneet matkassani koko elämäni ajan. Lapsuudessa meillä oli Shetlannin lammaskoira ”Minttu”, yksi ensimmäisistä Suomessa. Minilassie herätti kaikkialla huvitusta pienen kokonsa vuoksi. Otin suojelukoulutetun schäferin ”Hurjan” kun muutin omilleni; hänestä tuli uskomattoman luotettava ja turvallinen lenkkikaveri, sekä pihavahti, kun asuin Tallinnassa 5 vuoden ajan. Lapsuuden haaveeni hankkia bokseri toteutui vuonna 2012, kun tiikeriboksu ”Bella” muutti meille. Ja nyt minulla on Espanjasta tuotu bokserityttö ”Estella”, jonka kanssa olemme tehneet ”tassuterapiaa” erinäisissä paikoissa. Olen toiminut usean vuoden ajan kennelavustajana siskoni bokserikennelissä ja nähnyt koiran elinvaiheet syntymästä sateenkaarisillalle asti.

 

Kokemukseni mukaan koira on onnellinen, kun sitä hoidetaan fyysisesti, psyykkisesti ja ravitsemuksellisesti oikein. Tämä tarkoittaa lihashuoltoa, mielekästä tekemistä ja tasapainoista, mahdollisimman luonnonmukaista ravintoa. Siis ihan samoja juttuja, kuin meillä ihmisilläkin.

IMG_0086.jpg
tassut200.png

Tessa  ja Estella

bottom of page