top of page
essential_kuivamuonat2.jpg

ESSENTIAL 

ESSENTIAL-koiranruoan taustalla on näkemys, että laadukas ruoka saa koirasi täyden potentiaalin esiin – vakaana käytöksenä ja optimaalisena terveytenä. ESSENTIALin raaka-aineet ja niiden koostumus ovat aivan omaa luokkaansa. 


BOF (Behavioural Optimised Food)- periaatteen mukaan ESSENTIAL-ruoka on kehitetty vastaamaan koirien luonnollista ruokavaliota. ESSENTIAL on toteuttanut periaatetta elämää muuttavilla ja palkituilla koiranruoilla. BOF- periaate varmistaa koiran sokeritasapainon säilymisen tasaisena. Ruoan korkea tuoreen lihan määrä ja alhainen 90 asteen valmistuslämpötila takaavat koirallesi poikkeukselliset ravintoarvot verrattuna massamerkkien koiranruokiin. Ei sisällä viljaa, ja laadukkaiden raaka-aineidensa ansiosta ruoka soveltuu myös herkimmille karvakuonoille. ESSENTIAL-koiranruokasarja on valmistettu Iso-Britanniassa.

ESSENTIAL ESTATE LIVING on viljaton koiranruoka, joka on valmistettu vapaasti laiduntavasta brittiläisestä lampaasta sekä peurasta. Ruoka on kehitetty tukemaan normaalia aktiivisuustasoa kaikkien rotujen aikuisille koirille. Estate Living soveltuu hyvin mm. vatsaongelmaisille koirille. Mineraalipitoiset lammas ja peura tasapainottavat vatsan toimintaa

Estate Living-ruoka valmistetaan 74 % proteiininlähteistä; lammasta, peuraa, kuivattua kanaa ja kananmunaa, joista 50% tuoreita raaka-aineita. Tämän lisäksi ruoka sisältää kasviksia, marjoja, siemeniä, yrttejä, hedelmiä, vitamiineja ja mineraaleja. Ei sisällä viljaa, ja laadukkaiden raaka-aineidensa ansiosta ruoka soveltuu myös herkimmille koirille.

33€/3 kg, tuotenumero 3703

93€/12 kg, tuotenumero 3704

 

 

ESSENTIAL SUPERIOR LIVING on viljaton koiranruoka, joka on valmistettu tuoreesta kanasta ja Gressinghamin ankasta. Ruoka soveltuu kaikkien rotujen aikuisille koirille.

Superior Living-ruoka valmistetaan 80 % proteiininlähteistä; kanaa, ankkaa, kalaa ja kananmunaa, joista 45 % tuoreita raaka-aineita. Tämän lisäksi ruoka sisältää kasviksia, marjoja, siemeniä, yrttejä, hedelmiä, vitamiineja ja mineraaleja. Ei sisällä viljaa, ja laadukkaiden raaka-aineidensa ansiosta ruoka soveltuu myös herkimmille koirille.

32€/3 kg, tuotenumero 3705

89€/12 kg, tuotenumero 3706

ESSENTIAL NAUTICAL LIVING on täysin viljaton ruoka kaikkien koirarotujen aikuisille koirille. Nautical Living sisältää tuoretta lohta, taimenta, silliä ja kauden kalaa. Ruoka sisältää paljon omega 3-rasvaa, joka kirkastaa turkkia ja rauhoittaa kutiavaa ihoa. 

Nautical Living-ruoka valmistetaan 77 % proteiininlähteistä; lohta, taimenta, silliä ja kauden kalaa sekä kananmunaa, josta 55% tuoreita raaka-aineita. Tämän lisäksi ruoka sisältää kasviksia, marjoja, siemeniä, yrttejä, hedelmiä, vitamiineja ja mineraaleja. Ei sisällä viljaa, ja laadukkaiden raaka-aineidensa ansiosta ruoka soveltuu myös herkimmille koirille.

32€/3 kg, tuotenumero 3707

89€/12 kg, tuotenumero 3708

ESSENTIAL STAMINA on energiapitoinen, viljaton ruoka, joka on suunniteltu paljon kuluttaville ja hyvin aktiivisille (esim. agilityä harrastaville, metsällä käyville) koirille. STAMINA soveltuu myös koirille, joilla on taipumusta laihtumiseen tai paino on pudonnut alhaiseksi. Ruokaa voidaan käyttää kuuriluontoisesti kasvaneeseen energiatarpeeseen tai jatkuvasti. Energiapitoisen ruuan proteiinin päälähteenä on kana ja ankka, sekä tuoreena että kuivattuna. Stamina-ruoka valmistetaan 88 % proteiininlähteistä; kanaa, ankkaa, kalaa ja kananmunaa, joista 53% tuoreita raaka-aineita. Tämän lisäksi ruoka sisältää kasviksia, marjoja, siemeniä, yrttejä, hedelmiä, vitamiineja ja mineraaleja. Ei sisällä viljaa, ja laadukkaiden raaka-aineidensa ansiosta ruoka soveltuu myös herkimmille koirille.

32€/3 kg, tuotenumero 3709

90€/12 kg, tuotenumero 3710

ESSENTIAL CONTOUR on täysravinto, joka on suunniteltu ylipainoisille tai ylipainotaipumuksen omaaville koirille. CONTOUR soveltuu myös kastroiduille ja steriloiduille koirille, joiden aineenvaihdunta on hidastunut. Ruoan proteiinin päälähteenä on kana ja ankka, sekä tuoreena että kuivattuna.

Kun koira kastroidaan tai steriloidaan sen keskittymiskyky, vireystila ja hormoonitasapaino tulee muuttumaan. Tämä vaikuttaa koiran ravinnollisiin tarpeisiin. CONTOUR antaa koirallesi luonnollisen täydemmän tunteen; tämä vähentää liikasyöntiä, joka johtaa helposti ylipainoon. Ylipainoinen koira tiputtaa painoa CONTOURin avulla, kun suositellusta päiväannoskoosta vähentää noin 10-25%. Kun tavoitepaino on saavutettu, ruokintaa jatketaan suositellulla päiväannoskoolla.Contour-ruoka valmistetaan 78 % proteiininlähteistä; kanaa, ankkaa, kalaa ja kananmunaa, joista 45% tuoreita raaka-aineita. Tämän lisäksi ruoka sisältää kasviksia, marjoja, siemeniä, yrttejä, hedelmiä, vitamiineja ja mineraaleja. Ei sisällä viljaa, ja laadukkaiden raaka-aineidensa ansiosta ruoka soveltuu myös herkimmille koirille.

32€/3 kg, tuotenumero 3711

90€/12 kg, tuotenumero 3712

ESSENTIAL THE BEGINNING on viljaton penturuoka, joka on kehitetty erityisesti

pennuille ja nuorille koirille, joiden aikuispaino on alle 15 kg. Penturuokaa suositellaan

syötäväksi 10-12 kuukauden ikään asti, jonka jälkeen on hyvä siirtyä sarjan aikuisruokiin.

THE BEGINNING-ruokaa suositellaan myös pennuille, joiden aikuispaino on yli 15 kg, 

3 viikon iästä alkaen 8 viikkoon asti, jonka jälkeen siirtyminen THE BEGINNING LARGE

BREED-ruokaan. Pennuille voi ruuan tarjota aluksi vedellä pehmennettynä. Ruoka

soveltuu myös emäkoiralle, kunnes pennut ovat noin 6-8- viikkoisia sekä ennen

synnytystä lisäenergian lähteenä. Penturuuan proteiinin päälähteenä on kana ja ankka,

sekä tuoreena että kuivattuna.

The Beginning-ruoka valmistetaan 85 % proteiininlähteistä; kanaa, ankkaa, kalaa ja

kananmunaa, joista 42% tuoreita raaka-aineita. Tämän lisäksi ruoka sisältää kasviksia,

marjoja, siemeniä, yrttejä, hedelmiä, vitamiineja ja mineraaleja. Ei sisällä viljaa,

ja laadukkaiden raaka-aineidensa ansiosta ruoka soveltuu myös

herkimmille koirille.

32€/3 kg, tuotenumero 3713

86€/12 kg, tuotenumero 3714

ESSENTIAL THE BEGINNING LARGE BREED on viljaton penturuoka, joka soveltuu pennuille,

 joiden aikuispaino on yli 15 kg. Ruokaa suositellaan 8 viikon iästä 13-18 kuukauden ikään

asti, jonka jälkeen on hyvä siirtyä sarjan aikuisruokiin.

THE BEGINNING LARGE BREED-ruoka tukee isojen rotujen herkkää ja energiaa vaativaa

kasvuvaihetta. Pennuille, joiden aikuispaino on yli 15 kg suositellaan 3 viikon iästä alkaen

8 viikkoon asti THE BEGINNING-ruokaa. Pennuille voi ruuan tarjota aluksi vedellä

pehmennettynä. Penturuuan proteiinin päälähteenä on kana ja ankka, sekä tuoreena että kuivattuna.

The Beginning Large Breed-ruoka valmistetaan 74 % proteiininlähteistä; kanaa, ankkaa, kalaa ja kananmunaa, joista 48% tuoreita raaka-aineita. Tämän lisäksi ruoka sisältää kasviksia, marjoja, siemeniä, yrttejä, hedelmiä, vitamiineja ja mineraaleja. Ei sisällä viljaa, ja laadukkaiden raaka-aineidensa ansiosta ruoka soveltuu myös herkimmille koirille.

86€/12 kg, tuotenumero 3715

ESSENTIAL OLDER on viljaton täysravinto, erityisesti vanhemmille koirille. Ruoka on valmistettu tuoreesta kanasta ja ankasta. OLDER-ruoka edistää optimaalisia olosuhteita korkeaan elämänlaatuun kokeneemmilla koirilla. Ruoka suositellaan aloitettavaksi koiran "keski-iässä". Older-ruoka valmistetaan 78 % proteiininlähteistä; kanaa, ankkaa, kalaa ja kananmunaa, joista 45% tuoreita raaka-aineita. Tämän lisäksi ruoka sisältää kasviksia, marjoja, siemeniä, yrttejä, hedelmiä, vitamiineja ja mineraaleja. Ei sisällä viljaa, ja laadukkaiden raaka-aineidensa ansiosta ruoka soveltuu myös herkimmille koirille.

32€/3 kg, tuotenumero 3716

90€/12 kg, tuotenumero 3717

ESSENTIAL BALANCE on erityisruoka monenlaisiin tilanteisiin koiran elämän varrella. Luethan ruoan tiedot tarkasti, mikäli tämä on ensimmäinen säkkisi BALANCE-koiranruokaa. BALANCE-ateria poikkeaa reseptiikaltaan muista Essential-aterioista ja siksi haluamme, että olet tietoinen ruoan sisällöstä ennen ostopäätöstä. 

BALANCE-koiranruoka on valmistettu yhdestä proteiininlähteestä. Ruoan pääraaka-aineina ovat kalkkuna, riisi ja kaura. BALANCE on ideaalinen vaihtoehto koirille neljässä eri tilanteessa:

1) Etsitkö matala proteiinipitoista ruokaa? BALANCE:ssa on vain 20% proteiinia. Voit nostaa annosten proteiinimääriä, sekoittamalla annokseen BALANCEa ja mitä tahansa sarjan LIVNG-ruokaa. Jos sekoitussuhde on 75% BALANCEa ja 25% LIVING-ruokaa, proteiinimäärä nousee 22,5%:iin. 

2) Kärsiikö koirasi löysästä ulosteesta? Kalkkunan lihan, riisin ja kauran sekoitus on omiaan tasapainottamaan ruoansulatusjärjestelmää. BALANCEa voi tarjota pelkiltään tai sekoittaa sitä muihin ESSENTIAL-aterioihin. Jälkimmäinen vaihtoehto on sopiva valinta toistuvissa ongelmissa.

3) Haluaisitko tarjota laadukkaampaa koiranruokaa hieman taloudellisemmin? Tässä ratkaisu sinulle, joka haluat edullisemman ruokavaihtoehdon, mutta arvostat arvojamme ja kiistattomia tuloksia koirien ruokinnassa. Onneksi meillä on tarjota taloudellisempi vaihtoehto esimerkiksi suursyömäreille. 

4) Kärsiikö koirasi allergisista oireista erinäisistä raaka-aineista johtuen? BALANCE on yhden proteiinilähteen ruoka. Tämän vuoksi ruoka on ehdoton valinta, mikäli haluat tarjota koirallesi ESSENTIAL-ruokaa, mutta välttää kananmunia, kanaa, lammasta, nautaa tai kalaa. SISÄLTÖ: Tuore ja kuivattu kalkkuna, riisi, kaura, kokonainen linssi, kalkkunaliemi, kalkkunan rasva, juurikasmassa, sinimailanen, mineraalit, vitamiinit, omega3-ravintolisä, luontainen merilevä, sikuri ja jukkauute, kalsiumkarbonaatti, glukosamiini (185mg/kg), kondroitiinisulfaatti (130mg/kg)
Sisältää kauraa ja riisiä, laadukkaiden raaka-aineidensa ansiosta ruoka soveltuu myös herkimmille koirille.

27€/3 kg, tuotenumero 3718

73€/12 kg, tuotenumero 3719

 

YORA 

YORA on ainutlaatuinen hyönteispohjainen koiranruoka. Laadukas ja monipuolinen

ateria on koostettu toukkien (40%) lisäksi kaurasta, perunasta, persiljasta, punajuuresta,

merilevästä ja niveliä hoitavista glukosamiinista ja kondroitiinista.

Toukat ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto, sillä ne käyttävät kasvaakseen vain

murto-osan maailman luonnovaroista verrattuna perinteiseen karjankasvatukseen.

Tämä lisäksi ne ovat hyväksi koirille; ne auttavat ruuansulatuksessa ja sulavat 

paremmin, kuin esim. kana. Toukat ovat hypoallergeeninen proteiinin lähde, joten

ne sopivat hyvin myös koirille, joilla on ruoan intoleranssioireita. Toukat sisältävät

proteiinin lisäksi vitamiineja, kalsiumia, fosforia, sinkkiä, mineraaleja, omega 6:sta,

kitiiniä ja lauriinihappoa. YORA -hyönteisruoka on luonnollista ja maistuvaa!

YORA - AIKUISEN KOIRAN TÄYSRAVINTONAPPULAT

21,90€/1,5 kg, tuotenumero 3720 (tilapäisesti loppu)

54,90€/6 kg, tuotenumero 3721 (tilapäisesti loppu)

92,90€/12 kg, tuotenumero 3722 (tilapäisesti loppu)

essential_large_breed_kuivamuona.jpg
Yorat.jpg
bottom of page